Kedves Látogató!

Tizenöt esztendeje egy csoport szakújságíró, a Magyar Tudományos-, Üzemi-, és Szaklapok Újságírói Egyesületének (MTÜSZUE) tagjai arra válalkoztak, hogy alaposabban megismerkednek az atomenergia felhasználásának előnyeivel, veszélyeivel és szigorúan objektív szakmai alapon foglalkoznak majd e terület eseményeivel, kérdéseivel..A kezdeményezést felkarolta az Országos Atomenergia Hivatal, több nukleáris létesítmény, kutatóintézet, egyetem, amelyeknek jóvoltából máig eredményes munkát végez a közben Nukleáris Újságíró Akadémiaként működő csoportunk. A két éves tanfolyamainkat végző hallgatók számos exkluzív látogatáson, érdekes és aktuális előadáson és a nukleáris szakma kiváló szakembereivel való találkozókon vesznek részt. Úgy gondoltuk, az atomenergia iránti felfokozott érdeklődés miatt is eljött az ideje, hogy szerzett ismereteinket e honlapon keresztül megosszuk a szélesebb újságírói közvéleménnyel és minden érdeklődővel.
                                                                                                                                                                                                                                                            
Technika magazin 2015. 11. szám Technika magazin 2015. 10. szám Technika magazin 2015. 09. szám
fejlec.jpg
Medialap2016_2017_web.jpg

Engedje meg, hogy bemutassuk Önnek új folyóiratunkat, a Technika Műszaki Szemle folytatásaként megjelenő Technika Magazint, amely az ipari szakemberek érdeklődését kielégítő gazdasági, műszaki, természettudományos információkat, érdekességeket kíván nyújtani új hangon, a legkorszerűbb szerkesztési, formai elvek alkalmazásával. Lapunk évente négy alkalommal, évszakonként jelenik meg, rendszerint egy-egy országos ipari kiállításhoz kapcsolódva, és azon nagy példányszámban terjesztve is. Így folyóiratunk első számával az októberi Automative Hungary kiállításon mutatkoztunk be nagy sikerrel, de terjesztésre kerül a 2017. évi Mach-Tech, Ipar Napjai kiállításon is. Nagy érdeklődéssel várjuk az Ön (önök) beszámolóit vállalkozásuk eredményeiről, termék - és műszaki újdonságaikról, amelyekhez a kapcsolódó hirdetések díja az amúgy is elérhető hirdetési árainknál mérsékeltebb
Reméljük, szívesen fogadja új lapunkat és felhívásunkat az együttműködésre, amellyel mi is hozzá tudunk járulni vállalkozásuk még nagyobb eredményességéhez.

A Technika magazin - kész arra, hogy sokéves múltjával, szakmai tekintélyével és hitelességével, széleskörű publicitást biztosítson az Ön cégének eredményeinek, újdonságainak és tapasztalatainak közzétételére.

CÉLCSOPORT:
Vezető helyen az egész gazdaságot és technikát mobilizáló gépipar szerepel a lapban, annak minden ágazatával. / gépgyártás, ipari elektronika, automatizálás, méréstechnika, irányítástechnika, pneumatika, szerszámgépipar, szerszámok, forgácsolás, CNC , Cad/Cam, hegesztés, fémipar, gépalkatrészek, szivattyúk, vízgépészet, anyagmozgatás, csomagológépek, élelmiszeripari gépek, mezőgazdasági gépgyártás, épületgépészet, minőségirányítás, biztonságtechnika, anyagvizsgálat, korrózióvédelem, tömítéstechnika, hajtástechnika, stb./

TERJESZTÉS
előfizetés, postai előfizetési hálózaton keresztül, business to business címlista alapján, többségében a döntést hozó ipari vezetőkhöz, műszaki és gyártásvezetőkhöz, valamint mérnökhöz jut el.
regisztrációval interneten keresztül PDF formátumban,
kiállításokon, országos szakmai konferenciákon és kiállításokon
Partnereink által adott címlistára, a költségeket szerkesztőségünk vállalja
A nyomtatott átlagos példányszám: 2000-3000
Internetes regisztrációval: jelenleg ez 1173 db.

Gazdagítsa lapunk témaköreit az Ön tevékenységének, mások érdeklődésére is számot tartó leírásával, eredményeik, megoldásaik ismertetésével.

Tervezzen velünk és legyen partnerünk 2007-ben is!

Az Ön segítségére lesz a cég legoptimálisabb és leghatékonyabb megjelenésébeninfo@technikamagazin.hukocka.jpg
Technika Magazin © Minden jog fenntartva.
Innova-Press Bt., 2013 Pomáz, Ady Endre u. 28. info@technikamagazin.hu
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.